25 листопада у Майстерні Міста обласного центру в онлайн форматі відбудеться продовження українського-норвезького діалогу під назвою "Телеміст. Соціальні інновації та інклюзивний дизайн: Україна – Норвегія".

Серед спікерів заходу - Сергій Гемберг - заступник голови Рівненської ОДА.

Учасники телемосту обговорять роль та вплив соціальних інновацій, інклюзивного дизайну на державний сектор, розвиток міст, університетів, сектор регіональної політики та суспільства в цілому. Дружній діалог та пошук дотиків співпраці між містами, країнами, університетами та спільної реалізації інноваційних проєктів в майбутньому.

Через карантинні обмеження подія відбудеться в онлайн-форматі. Телеміст розпочне трансляцію о 16:00 та триватиме до 18:00.

Посилання на подію та трансляцію у мережі Facebook: https://www.facebook.com/events/824647651439777

Організаторами події виступають: Агенція регіонального розвитку Рівненської області, Національний університет водного господарства та природокористування, Таврійський національний університет ім. В.І. Вернадського (Київ), Майстерня Міста Рівне, Норвезько-українська торгова палата (NUCC) та Університет Осло Мет (OsloMet).

Нагадаємо, рік тому у Рівному відбувся українсько-норвезький форум, на якому були обговорені питання сучасного розумного міста, успішні стратегії, інвестиції, участі громадян у прийнятті рішень та місцеву демократію.

Читайте також: На Дубенщині відновлюють місцеву дорогу та шкільний басейн