Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України поліцейські продовжують посилено перевіряти суб’єкти господарювання щодо дотримання ними правил карантину.

Так, сьогодні, 18 листопада, працівники управління патрульної поліції о 02:30 виявили, що на вулиці Набережній працює розважальний заклад: із приміщення виходили відвідувачі, що було зафіксовано на боді-камеру.

На бармена, який працював у закладі, дільничний офіцер поліції склав адміністративний протокол за статтею 44-3 КУпАП (порушення правил карантину щодо людей). Крім того, вирішується питання про притягнення до адмінвідповідальності і власника закладу.

Встановлено, що це вже п’яте порушення карантину цим закладом. Всі матеріали скеровані до суду для прийняття рішення.

У цілому із часу запроваджених обмежень у зв’язку з поширенням COVID-19 на Рівненщині зареєстровано 4884 повідомлень про порушення правил карантину, складено 1098 адміністративних протоколів за статтею 44-3 КУпАП.

Нагадаємо, що відповідно до внесених змін до постанови Кабінету Міністрів України, забороняється робота після 22-ї та до 7-ї години суб’єктів господарювання із надання послуг громадського харчування без організації дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

Поліцейські у межах наданих їм повноважень забезпечують виконання необхідних профілактичних, карантинних заходів і наголошують громадянам та суб’єктам господарювання на суворому дотриманні встановлених обмежень.

Читайте також: Тетяну Літвінову, яка зарізала свого чоловіка, знову не судили - через смерть потерпілої