У Рівному від COVID-19 помер заслужений лікар України, відомий дитячий лор Анатолій Філоник. Чоловік не зміг подолати коронавірус.

Про це у соцмережі повідомляють колеги лікаря. 

"Ще до останніх своїх днів він був увесь в роботі, лікував пацієнтів, допомагав колегам... Він був лікарем, якого поважали, з яким завжди радились, до думки якого прислухались, він вмів знаходити вихід з найважчих ситуацій... Від нього було чому повчитись не лише в медицині, але й в тому, як він сприймав життя, в манерах спілкування... Він був людиною-авторитетом, він цінував правду і любив казати її в очі... На жаль, пандемія забирає найкращих людей, тих які ще багато років могли б самі рятувати людські життя... Ще довго будуть вчуватись його кроки в коридорах лікарні, його підбадьоруючий голос...", - написав Микола Кліщ.

Під дописом колеги висловили співчуття з приводу смерті Анатолія Філоника.

  • Це була справді світла людина!
  • Хороший був лікар. Знала та лікувалась особисто. Співчуваю. Дуже шкода! Був лікар від Бога.
  • Яке коротке життя, буквально недавно віталася з Анатолієм Федоровичем у стінах нашої лікарні на роботі, він ішов на прийом у поліклініку. Це була дуже-дуже хороша людина і чудовий професіонал своєї справи. Царство небесне і вічний спокій.
  • Неодноразово зверталася до нього з дітками і ніколи не відмовляв. Дуже шкода, що така людина, лікар-професіонал так рано покинув цей світ.

Читайте також: На Рівненщині зафіксовано 308 нових хворих з COVID-19