Про трагічну подію вчора повідомили у Державній прикордонній службі. Того ж вечора тіло загиблого привезли до його рідного дому - у селище Володимирець. Сьогодні з військовослужбовцем прощалися друзі та рідні. Останні підозрюють, що хлопця вбили. Інеса Пославська продовжить.

Повернувся додому в труні. 23-річний Ярослав Петрина проходив службу у прикордонних військах на Закарпатті. Там був всього лиш 5 днів. Трагічна подія сталася 9 листопада. Того ж дня про це повідомили рідним Ярослава.

Тіло загиблого у рідне селище Володимирець привезли 11 листопада.

За інформацією Державної прикордонної служби, 23-річний Ярослав Петрина загинув від вогнепального поранення. Один з військовослужбовців почув постріл та виявив тіло свого колеги. На місце події виїхала карета швидкої допомоги. Медики констатували смерть прикордонника.

Обставини смерті військовослужбовця з'ясовують слідчі. Версію самогубства близькі Ярослава відкидають. Кажуть, хлопця вбили. Отримав кулю поміж очей.

У військовій формі старший брат Роман. Чоловік теж проходить службу.

Попрощатися із Ярославом Петриною прийшли більше десятки людей. Це рідні, друзі та знайомі.

Ярослав Петрина випускник Львівсько політехніки. Був мобілізований на строкову службу під час весняного призову. Вивчився на кінолога. Мріяв отримати звання офіцера ЗСУ та створити сім ю. У всьому підтримувала його мама. Зараз жінка ледве стоїть на ногах. Прощається із молодшим сином.

Батьки підозрюють, що їхнього сина перед тим як випустити кулю в голову - побили. Згорьовані рідні сподіваються, що слідство з'ясує всі обставини загибелі сина і покарають винних.

Читайте також: На Рокитнівщині внаслідок пожежі загинув чоловік