Мешканці одного з будинків у Рівному обурені ремонтом у себе біля багатоповерхівки, який почали з ініціативи кандидата до міської ради. Старий асфальт зняли, а з новим вирішили не поспішати. Подробиці дивіться далі у сюжеті.

Мешканці дев'ятиповерхівки на вулиці Макарова 46 скаржаться на незакінчений ремонт асфальтного покриття у дворі свого будинку. Зняті шматки асфальту досі лежать на узбіччі. Жителі кажуть, що справді мали проблеми з покриттям, але зараз ситуація стала тільки гірша. Не знають коли чекати закінчення ремонтних робіт та бояться що їх не встигнуть виконати до початку морозів.

Голова ОСББ стверджує, що ремонт проходив без його відома. Каже, неодноразово цікавився у робітників на кого вони працюють, але відповіді так і не отримував.

Зі слів пана Сергія, вже потім він дізнався що ремонтні роботи проводились з ініціативи кандидата в депутати до міськради Рівного Олександра Довжаниці. Ми разом з мешканцями будинку на Макарова 46, подзвонили ініціатору ремонту та поцікавились коли чекати його завершення.

Олександр Довжаниця додає, що разом із ремонтом на Макарова 46, виконуються роботи і на інших об'єктах. Каже, що з понеділка починає працювати асфальтний завод, який не було сенсу запускати заради одного двору. Обіцяє, що новий асфальт буде лежати уже цього тижня.

Читайте також: Рівненські ресторатори: Карантин вихідного дня відправить малий та середній бізнес у нокдаун