Рівняни продовжують нехтувати правилами карантинних обмежень. Не носять маски і не дотримуються соціальної дистанції. Вчора у соціальній мережі Інстаграм рівняни опублікували відео на якому десятки людей вривалися в секонд-хенд. На карантинні обмеження їм було байдуже. Як адміністрація магазинів реагує на таку поведінку покупців - далі.

В соціальній мережі інстаграм рівняни опублікували відео, де чимало людей забігали у секонд-хенд. Про дотримання карантинних вимог та соціальної дистанції там навіть і не йшлося. На наступний день наша знімальна група приїхала у цей ж магазин. Однак такого ажіотажу там не було.

Дехто у магазин заходить у власних рукавичках, щоб не наражати себе на небезпеку.

Скупчення людей у секонд-хенді ми не побачили. Ймовірно, через те, що сьогодні не день оновлення товару. Ідемо в інший магазин одягу. Там продавці кажуть, що постійно нагадують відвідувачам про дотримання карантинних обмежень. Часто покупці забувають одягнути маску.

Люди порушують, а поліція фіксує та штрафує. Однак, навіть фінансове покарання байдужих до карантинних обмежень - не лякає.

До слова працівники поліції спільно з працівниками Держпродспоживслужби регулярно здійснюють перевірки на дотримання рівнянами карантинних заходів безпеки. Особливо, додають, у вечірні години.

Читайте також: Новий антирекорд в Україні: зареєстрували 9850 випадків COVID-19