Поблизу села Забороль перекинулася карета швидкої допомоги, яка їхала на виклик. В аварії зіткнулися три машини. Травми отримали шестеро людей. Серед них дитина. У якому стані потерпілі розповість Ілля Томашевський.

Дев'ятеро осіб травмувалося внаслідок двох ДТП. Близько 9-ої ранку поблизу села Забороль зіткнулися три автомобілі. Водій «Renault» не врахував дорожньої обстановки та не дотримався безпечної дистанції. Внаслідок зіткнувся із попутнім легковиком «Mercedes». Від удару останній виїхав на зустрічку та зіткнувся із позашльоховиком «Mercedes-Benz».

На місце події виїхали декілька бригад медиків, аби надати допомогу внаслідок потрійної аварії. Одного з потерпілих доставили в Рівненську обласну лікарню. Після чого знову поверталися до Олександрії. Через великий затор "швидка" виїхала на зустрічну смугу із ввімкненою сиреною та проблисковим маячком, але допустила зіткнення із позашляховиком «BMW».

Медики отримали різніманітні травми. Їхній стан оцінюють як середньої важкості. Зараз їм надається допомога. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування. Всі обставини обох ДТП встановлюються.

Читайте також: Поблизу Рівного перекинулася швидка, яка везла травмованих у ДТП