Джерело: Горинь.інфо
Цього тижня з ініціативи острожанки Юлії Мацик та начальниці відділу з питань молоді та спорту виконкому Острозької міської ради Анастасії Штундер в Острозі запустили благодійний проєкт "Соціальний хліб".

У понеділок, 26 жовтня, пані Юлія та пані Анастасія спільно з соціальною працівницею Вікторією Левчук відвідали острожан, які наразі не мають належної підтримки та догляду. 10 самотніх пенсіонерів та людей з інвалідністю отримали свіжу випічку та відчули увагу та піклування про себе.

Про це повідомляє Горинь.інфо.

Опублікувавши на власних фейсбук-сторінках інформацію про благодійну акцію, дівчата закликали всіх небайдужих долучитися до проєкту та допомогти зробити такі заходи постійними. Вони повідомили, що є необхідність у закупівлі продуктів для випічки, а також у доставці хліба для жителів Острожчини. Майже відразу на прохання відгукнулися небайдужі краяни. Тож відразу і надали мішок борошна та запропонували послуги доставки.

"Тим, хто надав фінансову допомогу, хто забезпечує борошном та транспортом. Ваш внесок безцінний. Наступний запік у неділю, в понеділок роздача. Дівчата, можливо хтось хоче допомогти ділом? Тоді випікайте паралельно зі мною, не обов’язково ж на заквасці, і не обов’язково хліб. Можна передати будь-які продукти харчування. Пенсіонери не відмовляться. Долучайтеся. Разом добро творити легше", – прокоментувала у фейсбук Юлія Мацик.

Для допомоги у добрих справах Ви можете звертатися до Юлії Мацик за телефоном 097-976-49-49 або Анастасії Штундер – 098-643-74-21.

Читайте також: В Острозі пектимуть соціальний хліб для малозабезпечених сімей