Таке рішення сьогодні ухвалила міська комісія ТЕБ та НС. Нагадаємо, два тижні учні перебували вдома через складну ситуацію з ковідом. В області теж діти підуть до школи з понеділка. Щоправда остаточні рішення прийматимуть на місцях.

Ні шкільного класу, ні навчальної дошки, ні однокласників. Теперешні реалії навчання учнів кардинално відрізняються від традиційних. Дистанційне навчання неабияка проблема не лише для школярів, але й для батьків. Особливо, це стосується тих, чиї діти цьогоріч випускаються. Батьки зазначають, що школа дуже важливе, аби отрмати загальні знання та успішно здати ЗНО, адже репетитори не в змозі повноцінно підготувати випускників до тестування.

30 жовтня закінчуються двотижневі канікули в рівненських школах. У ЗОШ №13 зазнчають, що упродовж серпня та осінніх канікул вчителі проходили майстер-класи щодо роботи онлайн. Тому готові до будь яких сценаріїв подальшого викладання навчального матеріалу.

Майже тиждень, з 26 жовтня, Рівне знаходиться у червоній зоні. Через це виникало багато запитань, як проходитиме навчання у школярів. Подальший перебіг подій вирішувала комісія ТЕБ і НС.

В області ситуація дещо складніша. З 2 листопада 8 шкіл навчатимуться дистанційно. Бо там на самоізоляції перебуває більше 50% учасників освітнього процесу.

З 2 листопада у червону зону, згідно нового зонування, потрапляє 194 школи. Як відбуватиметься у них навчання - вирішуватимуть на місцях. У Рівному, яке теж перебуває у найсуворішій зоні - продовжить працювати транспорт, а також – ринки, магазини, заклади громадського харчування та торгові центри. Під забороною залишатиметься діяльність у сфері культури.

Читайте також: Школи Рівного відновлюють навчання у звичному режимі