Цими вихідними завершився чемпіонат Рівненщини з футболу серед ветеранів в категорії 35+. У фіналі зустрічалися рівненська та млинівська команди. Хто здобув чемпіонство? Продовжить Ілля Томашевський.

Красиві голи, відверті порушення та неймовірні емоції. Оржівський стадіон цього року приймав фінал ветеранів з футболу. За головний кубок та звання чемпіона області боролися рівненська та млинівська команди.

Формат змагань був дещо іншим від стандартних матчів. Зокрема, команди грали не 90, а 70 хвилин. Втім, навіть такі зміни не завадили гравцям показати всю свою майстерність. У першому таймі було добре помітно, що ніхто з команд не хотів поступатися супернику. Тому, на перерву обидві команди пішли, забивши по одному голу.

Другий тайм був не менш запальним. Ніхто не хотів програвати у фіналі, тому намагалися створити чим більше гольових моментів, аби вийти вперед. В одній з таких атак млинівський команді вдалося взяти ініціативу над суперником. Це додало гравцям бадьорості, які почали атакувати активніше. Разом з цим гравці почали нервувати та порушувати правила. В одній з таких ситуацій млинівчани заробили пенальті та у спішно його реалізували.

Варто додати, що серед ветеранів футболу, були чи мало відомих українських футболістів, які продовжують грати й до нині.

3-1 на користь млинівської команди. В цьому поєдинку вони отримали не лише перемогу, але й чемпіонство Рівненської області з футболу 2020 року.

Читайте також: Рівненський плавець завоював золото в серії International Swimming League