У Рівному з вікна багатоповерхівки викинули диван. Він впав на жінку, яка йшла на роботу. Шоковані свідки події одразу викликали поліцію та швидку. Перехожа лише дивом залишилась живою, але травмувалась. Чи є нормою викидати меблі з вікна квартири і чи покарають винуватців, з'ясовував Юрій Чорнобривець.

Йшла на роботу, а потрапила до лікарні. Ось так розпочався день рівнянки, на яку з балкону третього поверху на вулиці Генерала Безручка впала частина дивану. А все тому, що мешканці однієї з квартир на 3 поверсі, розбирали меблі та викидали їх через вікно.

Серед людей, які підійшли на допомогу, були і винуватці даної ситуаціїї. Тільки прийшли вони явно не допомагати, кажуть свідки.

Очевидці викликали поліцію та швидку допомогу. Патрульні приїхали до будинку, з вікна якого викинули диван.

Потерпілу госпіталізували до травмпункту центральної міської лікарні. У неї травмована нога.

На щастя, серйозних травм жінка не отримала. Після обстеження її відпустили додому. Упродовж дня, ми намагалися зв'язатись із потерпілою. Однак марно.

З вікна саме цієї квартири викинули диван. Втім двері нам ніхто не відчинив. Не бажали розповідати про її мешканців і жителі будинку. У поліції кажуть, за даним фактом кримінального провадження поки не відкривали. З'ясовуються усі обставини.

Читайте також: На Сарненщині сусід врятував 23-річного хлопця, який отруївся чадним газом