Джерело: Національна поліція Рівненської області
Близько 20-ї години вчора, 23 жовтня, до поліції надійшло повідомлення від медиків "швидкої", що у селі Купель сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій травмувався неповнолітній мотоцикліст, а велосипедист загинув на місці події.

Поліцейські встановили, що 17-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Loncin», на вулиці Тарасенка допустив зіткнення із 74-річним односельцем, який знаходився на проїзній частині із велосипедом у руках. Отримані чоловіком травми виявилися несумісні з життям.

Неповнолітнього госпіталізували у лікарню із попереднім діагнозом струс головного мозку. Крім того, у нього відібрали зразки крові для визначення стану сп’яніння.

Слідчі слідчого управління за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Мотоцикл, який незареєстрований у встановленому законодавством порядку, вилучили. Поліцейські в рамках кримінального провадження також встановлюють, чи мав 17-річний хлопець право керувати транспортним засобом.

Відповідно до санкції статті йому може загрожувати позбавлення волі від трьох до восьми років.