У Рівному сьогодні поліцейські перевіряли маршрутки і рахували пасажирів. Адже перевозити людей у час карантину дозволено лише на сидячих місцях. Пасажири повинні бути у масках і дотримуватись дистанції. Місто Рівне у помаранчевій зоні через ріст хворих на коронавірус. Чи всі дотримуються карантинних обмежень, розповість Ольга Мосійчук.

Рівне . Вулиця Соборна. Поліцейські перевіряють 51-шу маршрутку. Заходять у салон, спілкуються з водієм і рахують пасажирів. Водій каже, багато людей незадоволених. Бо у час пік не можуть вчасно доїхати на роботу через обмежену кількість дозволених місць у салоні.

Втім, попри невдоволених осіб є й такі хто з розумінням ставиться до карантинних правил. Адже на кону їхнє здоровя та здоровя інших людей.

За перевезення у салоні маршрутки стоячих пасажирів, водію загрожуватиме штраф. У сумі 17 тисяч гривень, але міру його відповідальності визначатиме суд.

Напередодні правоохоронці склали 5 адмін матеріалів на водіїв маршруток, які недотримувалися карантинних вимог. 20 жовтня - 3 адмін матеріали на водіїв приміських маршруток. Загалом з початку карантину водіїв 45 маршрутних таксі спіймали на недотриманні карантинних вимог.

Читайте також: На Рівне нщині зафіксували 150 нових випадків COVID-19 та дві смерті