Третій "Осінній ярмарок" за ініціативи кандидата на посаду міського голови Рівного Юрія Вознюка провели у Рівному. Цього разу місто ярмаркувало на вулиці Набережній. Навіть дощ та справжня осіння погода не стали на заваді.

"Рівняни "ввійшли в смак". Їм сподобалося ярмаркувати. Тому після першого проведеного ярмарку в парку Хіміків найпопулярнішим питанням було: "Чи організуємо ярмарок ще?". Вирішили організувати другий вже на вулиці Князя Романа. Рівнянам знову сподобалося, тому відповідь не змусила себе чекати: провели третій "Осінній ярмарок" на вулиці Набережній. Завдяки цьому, фермери мали змогу продати свою продукцію, а містяни купити все за дуже лояльними цінами", - розповідає кандидат на посаду міського голови Рівного Юрій Вознюк.

Сам Юрій Володимирович придбав овочі на зиму, фрукти, вирощені на Рівне нщині , домашнє вино і соління фермерів з села Щекичин.

"Я вже втретє купую домашні щекичинські соління. У родини фермера Юрія Зелінського з села Щекичин Корецького району є своє господарство. Вони вирощують капусту, огірки та помідори. На всіх наших ярмарках Зелінські встановили рекорди по кількості проданої продукції. Адже це не просто дуже смачно, а й корисно. До речі, овочі вони самі квасять, і самі їх продають", - каже Юрій Вознюк.

Відтак, картоплю можна було купити по 6-6.50 гривень за кілограм, моркву – по 4-5, капусту теж по 4-5 грн/кг, ціна за буряк коливалася від 5 до 7 гривень. На ярмарку можна було знайти ковбаси, сири, соління, вина, випічку – можна. Зігрітися присутнім допомогали гарячий чай, кава і глінтвейн. А торгувати приїздили підприємці з різних регіонів України. Зокрема, представники Закарпаття були вже втретє. Загалом, ярмарок відвідали тисячі рівнян.