Кандидат на посаду міського голови Рівного Юрій Вознюк підписав меморандум про співробітництво з громадською організацією «Рівненські ветерани-чорнобильці».

15 жовтня, документ про співпрацю завірили Юрій Вознюк та Микола Гайбонюк.

«Люди до кінця напевно не розуміють, яка серйозна подія відбулася 26 квітня 1986 року. Саме ліквідатори, запобігли наслідкам Чорнобильської трагедії. Сьогодні ми підписали меморандум про співпрацю з організацією чорнобильців. Вважаю, що ми повинні продовжити традицію співробітництва між міською владою та ліквідаторами», - каже кандидат на посаду міського голови Рівного Юрій Вознюк.

У меморандумі, зокрема, йдеться про проведення спільних круглих столів. Також, новообраний міський голова повинен бути присутній на усіх заходах, проведених організацією чорнобильців, внесення змін до діючої Комплексної міської соціальної програми «Турбота».

«Впевнений, що Юрій Вознюк зможе допомогти вирішити ті проблеми, які сьогодні стоять перед чорнобильцями Рівного. Ми виконали багато спільних справ з нині діючим керівництвом міста. У меморандумі про співпрацю ми вказали перелік тих питань, які є першочерговими. Їх перелік в процесі співпраці буде розширятися. Зичу Юрію Володимировичу всіх гараздів і перемоги», - каже голова громадської організації «Рівне нських ветеранів-чорнобильців» Микола Гайбонюк.

Читайте також: «Рівне має вражати», - Юрій Вознюк про відкриття Історичного кварталу