Екопродукти, пів сотні фермерів та тисячі рівнян. Продавці з різних куточків області та регіонів України приїхали, аби порадувати містян своєю продукцією. Що цікавого відбувалося на ярмарку - дивіться далі у сюжеті.

"Осінній ярмарок" у Рівному став чудовою традицією запастися продуктами на зиму. Рівняни за доступними цінами можуть придбати картоплю, овочі, молочну та м’ясну продукцію, живу рибу, мед і яблука. Серед тисячі відвдувачів бачимо Зоряну із дітьми. Жінка ділиться своєю ціллю прийти на ярмарок.

Люди привезли свій товар за сотні кілометрів. Продавці обіцяють, що увесь товар буде за нижчими цінами від тих, що в магазинах та на ринку.

Ярмарок тривав з 8-ї до 15-ї години. Відвідувачі кажуть, це чудова нагода закупитися усім необхідним додому та провести час разом із рідними.

На "Осінньому ярмарку"люди не лише готувалася до зими, але й відпочивали разом із сім'єю біля яскравої фотозони та насолоджувалася разом із іншими різними розвагами. Такий захід цьогоріч у Рівному організовують не в останнє. Ще один ярмарок відбудеться вже найближчими вихідними, у суботу, 17 жовтня, на вулиці Набережній.

Читайте також: Екопродукти, півсотні фермерів, тисячі рівнян: Юрій Вознюк провів у Рівному другий фермерський ярмарок (фоторепортаж)