Фото ілюстративне
Вчора, 11 жовтня, о 15:53 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві села Бабин Гощанського району (масив Дачний).

На Гощанщині вогнеборці ДСНС врятували від знищення вогнем приватний житловий будинок

На місце виклику було направлено чергове відділення вогнеборців 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Рівного, співробітників оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС області, а також вогнеборців місцевої пожежної команди села Біла Криниця Рівне нського району.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що осередок пожежі знаходиться у цокольному поверсі двоповерхового, цегляного житлового будинку.

Існувала загроза поширення вогню на перший поверх з подальшим розповсюдженням вогню по усіх приміщеннях. На гасіння бійці ДСНС подали з різних сторін водяні стволи. Ускладнювало гасіння пожежі сильне задимлення тому вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання та зору.

О 16:20 пожежу було локалізовано, а о 18:44 повністю ліквідовано. Жертв та постраждалих на пожежі немає. Будинок було врятовано.

Вогнем знищено 1 м.куб. твердого палива, бойлер, речі домашнього вжитку та вогнем пошкоджено диван, закопчено стіни та стелю в цокольному поверсі житлового будинку. Причина та збитки від пожежі встановлюються.

Читайте також: За фактом пошкодження військового меморіалу у Рівному відкрито кримінальне провадження