Створював аварійні ситуації, відкусив трубку алкотестера ще й пропонував поліцейським хабар. Вщент п’яного кермувальника у Рівному затримав випадковий водій. Чоловік звернув увагу на дивну манеру їзди автомобіля, тож вирішив його наздогнати. Коли ж з-за керма ледь не випав вщент п’яний чоловік, силоміць відібрав у нього ключі та викликав поліцію. Далі з подробицями Юрій Чорнобривець.

Випив пляшку горілки і сів за кермо. У Рівному водія напідпитку затримали патрульні. Його на вулицях міста помітив інший кермувальник. Іномарка, яка їхала попереду створювала аварійні ситуації для інших транспортних засобів. Тому один з рівненських водіїв вирішив її наздогнати.

Додає, відібрав у п'яного кермувальника ключі від автомобіля та чекав приїзду патрульних.

Пройти освідування чоловік погодився, ось тільки вдалося у нього це зробити, аж з третьої спроби. Ще й відкусив трубку від драгера. Результат тесту показав 2,41 проміле, що перевищує допустиму норму в одинадцять разів.

З місця події водія забрали родичі. Окрім двох складених адмін-протоколів, йому загрожує кримінальна відповідальність за те, що він пропонував хабар поліцейському.

Читайте також: ДТП у Дубно: нетверезий водій збив нетверезого пішохода