Сервісні центри МВС розпочали видавати "зелені" номерні знаки. Призначені вони лише для електрокарів і отримати їх можна за бажанням власників. В Україні із зеленими номерними знаками вже їздить 342 автівки. На Рівненщині ж поки що - дві. Які переваги матимуть власники таких номерних знаків, розповість Ольга Мосійчук

Для впізнаваності на дорогах, електромобілям відтепер даватимуть зелені номерні знаки. Власники яких матимуть доступ до спеціальних парковок та зарядних станцій. За кордоном такий дизайн, до слова, використовує чимала кількість країн.

Горислав сьогодні отримав "зелені" номерні знаки для свого авто. Дізнався про зміни з інтернету. Каже, "зелені" номера бачив закордоном не раз на електрокарах. В Україні нововведення лише набирає обертів.

Вартість номерних знаків зеленого та чорно кольору, зазначають у сервісному центрі, майже однакова.

У сервісному центрі МВС поінформували, що зелені номерні знаки закріплюватимуться лише за транспортними засобами, які приводяться в рух електричним двигуном і не мають двигуна внутрішнього згоряння. Реєстрація таких авто проходитиме на загальних підставах. 

Читайте також:ДТП у Дубно: нетверезий водій збив нетверезого пішохода