У Здолбунові працює одна з найстарших листонош. Бабусі 74-роки. Жінка розносить посилки пішки. Щодня долає десятки кілометрів. Вдень видає людям пенсії, субсидії і довгоочікувані листи, а вночі пече пироги. Пектиме їх і сьогодні, а завтра пригощатиме інших, бо ж 9 жовтня у всьому світі відзначають день працівника пошти.

Її називають тьотя Оля або ж ласкаво бабуся Олюня. Жінка розносить листи, свіжу пресу та посилки в домівки здолбунівчан вже понад 40 років. Самій ж листоноші 74-роки.

Робочий день у листоноші Ольги розпочинається о 8-й ранку із сортуванян посилок. Каже, раніше розносили до 400 листів щодня, зараз не більше сотні. Про газети теж забувають, а от посилки - хоч греблю гати.

Ольга найстарша листоноша у здолбунівському відділенні Укрпошти. Це їй не заважає обслуговувати найбільшу в місті дільницю.

Листоноша працює і в дощ, і в сніг. Бо ж пенсію чи субсидію потрібно вчасно видати.

Жінка каже, працює, бо любить свою роботу та й "змушена", бо пенсія 2 тисячі.

Щодня 74-річна листоноша проходить десятки кілометрів. Втомлюється, але любить свою роботу. Бо спілкується з людьми, а ще приносить їм хороші звістки: довгоочікувані листи, пенсію, посилки та настрій.

Читайте також: На півночі Рівне нщини три лікарні прийматимуть хворих з коронавірусом