На Рівненщині п'яний за кермом в'їхав у чотирьох пішоходів. Один чоловік загинув. Ще двоє із травмами потрапили до лікарні. Сталося це вночі у Костополі. Свідки кажуть, чоловіки стояли на проїзній частині. В якому стані зараз потерпілі та який запобіжний захід суд обрав горе-водію, розповість Яна Євтушок.

Компанія чотирьох молодиків стояла неподалік кафе. 3 жовтня о пів на другу ночі 32-річний костопільчанин на «Volkswagen Golf» врізався прямо в них. Керманич був у стані алкогольного сп'яніння.

Медики швидкої на місці події констатували смерть 30-річного жителя Костополя. Трьох потерпілих доставили до лікарні. Один з них, 24 річний юнак постраждав найбільше. У нього закритий перелом плеча, забій мозку, перелом ноги та травма черевної порожнини. Наразі, хлопець в реанімаційному відділенні без свідомості.

Свідки кажуть, чоловіки стояли на проїзній частині. Імовірно з'ясовували стосунки одне з одним, та не помітили наближення автомобіля.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали досудове розслідування. Вже сьогодні, 5 жовтня 32-річного мешканця Костополя суддя Рівне нського міського суду ухвалив взяти під варту строком на 60 діб.

Після рішення суду, обвинуваченого повезли у СІЗО. Водію, загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами. 

Читайте також: На Рівне нщині під колеса авто потрапила 9-річна дівчинка