Незабаром вулицями міста курсуватиме ще 2 нових тролейбуси. Відтепер загальна кількість "рогатих" у Рівному - 90. Окрім того, міська влада також виділила кошти на покупку двох сміттєвих машин і трактора для замітання та розчищення дороги. Скільки коштувала місту така обнова - детальніше розповість Ілля Томашевський.

Новими залізними жеребцями почали користуватися у Рівному. Днями міська влада придбала ще два тролейбуси. Рівне нський міський голова зазначає що зараз вулицями курсує 90 "рогатих", 20 з них сучасні. Якщо ж кожного року купувати ще 3-4, з часом можна мати абсолютно новий автопарк, який з екологічної та економічної точки зору значно краще ніж автобуси.

Не тролейбусами єдиними. Відтепер, для очищення міста виділено трактор зі спеціальним навісним обладнанням та прицепом для замітання та розчищення вулиць. Окрім цього змін дочекалися і на сміттєвому полігоні, де придбали новий український бульдозер для обробки сміття. Закупівля 17 тонного велетня відбувалась через систему prozzoro, завдяки чому вдалося заощадити понад 200 тисяч гривень.

Володимир Хомко додав, що старі електромашини марки 9TR ,Чеського виробництва, які досі возять рівнян можуть списати, але їх хочуть залишити у Рівному як унікальний транспорт чи «історична родзинка».

Читайте також: Вулицями Рівного курсуватимуть два нові тролейбуси