Історична перемога рівненського клубу. Цими вихідними "Кардинал-Рівне" приймав у себе вдома житомирський "ІнБев". Після черги неприємних поразок у сезоні "зелено-жовті" отримали рекордну перемогу в історії клубу - 11:3. Через карантинні заходи, бути присутніми на видовищному матчі фанати Кардиналу не змогли. Ілля Томашевський поділиться враженнями.

"Кардинал-Рівне " вдома історично познущався над житомирським "ІнБев". Після драйвового початку, команди обмінялися швидкими голами. Втім, "зелено-жовті" не зупинилися та за 20 хвилин першого тайму, закинули у сітку воріт суперника ще чотири м'ячі.

Крім того, житомиряни не змогли реалізувати обидва дабл-пенальті. У другому таймі "Кардинал-Рівне " подвоїв ініціативу та порадував хорошими голами. "ІнБев" намагався відігратися, граючи в 5 універсалів, але рівняни одразу покарали суперника. Навіть новий воротар у рамці не допоміг врятуватися від розгромного рахунку.

Гості відповіли трьома забитими голами, але цього було недостатньо. Як підсумок - рекордна в історії клубу перемога "Кардиналу" з рахунком 11:3.  

Читайте також: Рівне нські спортсмени посіли призові місця на Всеукраїнському турнірі