На Гощанщині під час ліквідації пожеж у двох різних приватних господарствах вогнеборці виявили мертві тіла жінки та чоловіка.

 5 жовтня о 13:39 до Служби порятунку Рівне нщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою: Гощанський район село Шкарів. На місце події було направлено черговий караул рятувальників 16-ї державної пожежно-рятувальної частини зі смт Гоща. Також на місці події виїхали дві місцеві пожежні команди сіл Горбаків та Бугрин.Прибувши на місце виклику вогнеборці встановили, що пожежа виникла у дерев’яному житловому будинку розміром 14х10м. На ліквідацію відразу було подано вогнегасні речовини. На місці пожежі рятувальниками було виявлено мертве тіло жінки 1965 року народження.Цього ж дня, о 13:53 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою: Гощанський район село Бочаниця. На місце події було направлено чергове відділення рятувальників 3-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рівне та резервний караул 16-ї державних пожежно-рятувальної частини смт Гоща й вогнеборців місцевої пожежної команди села Липки.

Прибувши на місце виклику вогнеборці встановили, що пожежа виникла у дерев’яному житловому будинку розміром 8х6 м. На ліквідацію відразу було подано вогнегасні речовини. На місці пожежі рятувальники виявили мертве тіло чоловіка 1960 року народження.

Причини загибелі та збитки від пожеж наразі встановлюються.

Читайте також: На Рівне нщині під колеса авто потрапила 9-річна дівчинка