Джерело: ДСНС у Рівненській області
Учора, 26 вересня, з дводенним візитом до вогнеборців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни завітав професійний пожежний з Великобританії - Jason Hall.

Головне управління ДСНС у Рівне нській області повідомляє, що англійський колега-вогнеборець має 32 роки стажу в пожежно-рятувальній службі її величності, а також має чималий міжнародний досвід роботи інструктором за кордоном. Нині Джейсон навчає пожежних в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Першого дня перебування на Сарненщині англійський колега провів тренінг для сарненських вогнеборців по гасінню пожеж в закритих приміщеннях та багатоповерхових будинках з дотриманням необхідних мір безпеки для рятувальників на таких складних пожежах.

Другого дня 27 вересня Jason Hall провів для сарнеських рятувальників практичний треніг на навчальному полігоні ДПРЧ-8 по деблокуванню потерпілих з пошкоджених внаслідок ДТП автомобілів.

Окремо було присвячено тренінг по дотриманню техніки безпеки пожежними-рятувальниками при виконанні невідкладних робіт на місці НС.

Такі тренінги є надзвичайно важливими. Вони не лише зміцнюють партнерські відносини між країнами, а й забезпечують впровадження нових та сучасних методів порятунку людей на будь якому контененті земної кулі.

Читайте також: "Вони вистрибували з літака. На парашут не було часу". Подробиці авіатрощі під Чугуєвом