Перший встановили рік тому у мікрорайоні Ювілейний за кошти з міської скарбниці. Нині ведуться завершальні роботи з облаштування другого простору для чотирилапих у парку Просвіти. Майданчик ще не зданий в експлуатацію, а власники собак вже нарікають. У чому проблема - дивіться далі у сюжеті.

Щодня пані Надія вигулює свого домашнього улюбленця поблизу будинку. Жінка оминає дитячий майданчик, оскільки батьки, які там гуляють з малечею, проти такої компанії.

У Рівному облаштований лише один майданчик для вигулу собак у парку біля палацу культури "Хімік". Другий після тривалих звернень зоозахисників та власників чотирилапих - буде у парку Просвіти, що на Північному.

Там вже встановили освітлення, різноманітні атракціони для собак, лавки та смітники. Майданчик для вигулу собак огороджений, аби інші відвідувачі парку почувалися безпечно.

Всі роботи планують завершити через тиждень. Залишилось викласти при вході на територію бруківку та очистити територію від гілля. Майданчик ще не доступний, а деякі власники чотирилапих вже знайшли недоліки.

Облаштовували майданчик для вигулу собак враховуючи досвід встановлення минулого - на Ювілейному.

Вже наступного тижня жителі мікрорайону Північний зможуть вигулювати своїх улюбленців у спеціально встановлених для цього місцях, не наражаючи інших на небезпеку.

Читайте також: Рекорд третій рік поспіль: у Рівному чоловік вирощує рясний врожай гарбузів-велетнів