У Рівному зносять садочок на вулиці Коновальця. За оцінкою фахівців - реконструювати його неможливо, бо споруда простояла майже 30 років і вже в аварійному стані. Наразі будівельна техніка руйнує незавершений дошкільний навчальний заклад. Це багатостраждальний довгобуд. Навколо якого тривали суди, а ініціативна група батьків постійно просила добудувати садочок у їхньому мікрорайоні. Що тепер буде на цьому місці, дивіться у наступному сюжеті.

Приміщення стояло пусткою та переходило з рук у руки, нині ж цю територію огородили для проведення будівельних робіт. Місцеві мешканці трохи спантеличені.

Жителі Північного здивовані такими змінами на районі. Кажуть, їм вже давно потрібен садочок.

В управлінні освіти зазначають,що у Рівному у черзі в дошкільні заклади стоять близько 6 тисяч дітей. Віком до 6 років. Додають, мікрорайон Північний найбільш заселений у місті.

Дитячий садочок на Коновальця буде. Його планують звести на цьому ж місці, де зараз руйнують аварійне приміщення.

Нагадаємо, що до 2007 року це приміщення належало місту. Потім перейшло у власність приватного вищого навчального закладу Рівного. Пізніше міська рада розірвала договір купівлі - продажу. З того часу садок був об'єктом неодноразових судових засідань і продовжував стояти пусткою. У 2019 році будівництво уже відновлювали, але знову заморозили. Цього разу здати в експлуатацію будівлю планують у 2021 році.

Читайте також: Зносять стіни: на Північному розпочалося будівництво дитсадка