Майже сотня. В області за минулу добу зафіксовано +91 новий випадок захворювання на COVID. Найбільше інфікованих у Костопільському районі. Маємо один летальний випадок: померла 83-річна жителька селища Млинів. Динаміка по захворюваності на коронавірус в Україні продовжує зростати і навіть на Рівненщині зафіксовані випадки повторного зараження. Більше того місто Острог, яке лише нещодавно вийшло із червоної зони, знову може там опинитися. Проте у МОЗ хочуть запровадити зміни щодо "червоних зон". Усі подробиці дізнавався Ілля Томашевський.

На Рівне нщині жінка вдруге захворіла на коронавірус. Перший раз хвороба пройшла у жінки відносно легко, а при повторному зараженні стан був середньої важкості. Попри те, що цю інформацію одразу підтвердили у Здолбунівському медзакладі, у Рівне нській ОДА ще перевіряють достовірність повторного зараження.

На разі, на Рівне нщині ситуація неоднозначна. Адже вже з наступного тижня кількість розмежованих червоних зон може збільшитися.

Втім, відтепер в червоній зоні відразу будуть застосуватися не всі обмеження, а характерні для певної адміністративної одиниці, які дадуть найбільш позитивний ефект.

Крім того, таку велику кількість ізольованих класів в області очікували, особливо розуміючи напрежену протиепідемічну ситуацію на Рівне нщині . Відповідно до останніх рішень при перебільшені 50% класів у школі, які перебувають на самоізоляції - навчальний процес переходить на дистанційну форму.

Читайте також: Нові правила карантинних зон: школи зможуть працювати навіть у "червоній"