З тріщинами на стінах під'їзду та грибком у квартирі. Так, доводиться жити мешканцям багатоповерхівки у Рівному. Бо протікає каналізаційна труба. Понад три роки жителі будинку на Дубенській, звертаються у всі комунальні підприємства, щоб вирішити цю проблему. Адже ситуація критична. Як живуть люди, бачила Яна Євтушок.

Квартира Клавдії Іллівни зазнала збитків. У коридорі прямо на стіні почав розростатися грибок. Усе через каналізаційну трубу, яка протікає. Така проблема існує понад 3 роки. Мешканці будинку, зверталися за допомогою в керуючу компанію "Західна".

Керуюча компанія "Західна" обслуговує будинок на Дубенській 46 вже більше року. Наші журналісти звернулись туди за поясненнями. Майстриня компанії зазначила, усунути проблему в будинку намагаються з 27 серпня.

Додає, на той час, труба при розбиванні була сухою. Через 4 дні працівники компанії знову навідалися до багатоповерхівки аби оглянути проблемне місце.

У підсумку майстриня запевнила, роботи розпочнуться у понеділок. Є імовірність, що проблема вирішиться у той же самий день.

Читайте також: На Рівне нщині від правця помер чоловік