На Рівненщині 17-річного молодика вбили через необережність. Спочатку версія місцевих жителів про смерть юнака була такою, ніби він під час руху на велосипеді впав на асфальтове покриття головою і від удару помер. Однак, в ході слідчих дій, поліцейські встановили, що неповнолітній помер не від падіння з велосипеду, а від рук свого односельця. Розібратися в цій заплутаній та водночас моторошній історії, намагався Юрій Чорнобривець.

У селі Шпанів Рівне нського району, на вулиці Шкільній помер 17 річний місцевий житель. Про це поліції повідомили медики, які констатували смерть юнака. На місці події правоохоронці виявили тіло хлопчини, біля якого лежав велосипед, з якого за попередніми даними він впав на асфальтне покриття.

Подруга, яка особисто знала загиблого, характеризує його, як добру й чуйну людину. Каже за своє життя він і мухи не скривдив, ніколи не ліз у бійки.

Також подружка розповіла, що хлопець до 16 років навчався у дитячому будинку-інтернаті, а після його закінчення поступив у професійне училище. Ціле літо він працював на будівництві, і своїми заробленими коштами допомагав сім'ї.

За версією активіста, який є членом Шпанівської Самооборони, хлопчину побили місцеві молодики, після чого кинули на нього велосипед. А коли зрозуміли, що йому стало дуже зле, почали приводити його до тями, та зрозумівши, що самотужки вони не впораються виклакали швидку допомогу.

Зі слів другого активіста, який доповнив дану версію, представники самооборони, разом із правоохоронцями провели спільне розслідування, в ході якого затримали всіх підозрюваних по даній справі.

Наразі поліцією відкрите кримінальне провадження за вбивство через необережність. Триває досудове розслідування. 

Читайте також: Конфлікт неповнолітніх: штовханина між хлопцями зі Шпанова закінчилась смертю