Цими вихідними Рівненські футбольні гранди провели свої матчі на виїзді. Народний Клуб "Верес" відправився до Києва, аби зіграти свою прем'єрну гру у Першій лізі проти житомирського "Полісся". У той же час футзальний клуб "Кардинал-Рівне" також вирушив до столиці, де зіграв із місцевим "ХІТом". Про результати обох поєдинків розповість Ілля Томашевський.

Північне дербі Полісся та Вереса завершилося внічию. За 90 хвилин команди не змогли відзначитися голами. Хоча небезпечні нагоди створювали обидві команди, саме "Верес" був ближчим до голу - декілька разів "Полісся" відверто врятував голкіпер. Рівняни дуже довго вичікували нагоди для удару, старанно виводили на розстрільну відстань своїх форвардів, втім, житомиряни успішно відбивалися.

В результаті "червоно-чорним" вдалося отримати одне очко, чого не можна сказати про "Кардинал", який зазнав третьої поразки у чотирьох стартових турах. У виїзному матчі проти "ХІТа" рівняни знову першими відкрили рахунок і на рівних із суперником відіграли перший тайм.
Втім, по перерві "зелено-жовті" пропустили шість сухих м'ячів.

Нагадаємо, що після чотирьох турів "Кардинал-Рівне " у своїй скарбниці має лише одне очко і цим самим поки що займає останню сходинку в рамках чемпіонату України з футзалу.

Читайте також: Як змінилась ситуація з COVID-19 на Рівне нщині за вихідні?