Елітна автівка зайнялася ввечері на вулиці Грушевського. За словами очевидців це був підпал - нібито невідомі підкинули пляшку, після чого за лічені секунди транспортний засіб спалахнув. На місце події одразу прибули рятувальники, які й ліквідували пожежу. На цьому історія не закінчилася, адже зранку на власників чекав ще один сюрприз. Деталі цієї моторошної ситуації з'ясовував Ілля Томашевський.

Саме так, вночі на вулиці Грушевського палав автомобіль BMW. На місце пригоди прибули рятувальники, яким за лічені хвилини вдалося ліквідувати загорання. Адже існувала небезпека перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок.

Після підпалу зловмисники не зупинилися - зранку на тому місці вони залишили поминальний вінок. Як стало відомо, транспортний засіб «BMW X1» належить 33-річній рівнянці та був припаркований на тротуарі поблизу її місця роботи. Нам вдалося поспілкуватися із працівницею салону краси, яка першою побачила пожежу.

Розповідає, у той час ще були на роботі. Помітили вже момент пожежі. Власницю елітного автомобіля характеризують як неконфліктну особу, тому навіть і не знають хто б міг бути причетним до цього злочину.

Поминальний вінок працівниці салону помітили вже вранці. Ввечері його ще не було. Нині правоохоронці проводять слідчі дії і шукають причетних до злочину.

Поспілкуватись з власницею елітного автомобіля не вдалось. Втім згодом у соціальних мережах з'явилась інформація, що потерпілі навіть готові дати винагороду у 1000$ за інформацію про кривдників.

Читайте також: У Рівному невідомий підпалив "BMW"