Вбила чоловіка, стріляла у дочку і намагалась накласти руки на себе. Неподалік Рівного жінка вчинила криваву розправу у родині. Постріли у будинку колишньої викладачки та бізнесмена пролунали вранці. Від отриманих травм 45-річний чоловік загинув. А 13-річна донька із численними пораненнями у лікарні. У медзакладі перебуває і підозрювана у злочині. Адже після скоєного, вона намагалась вбити і себе. Що стало причиною стрілянини, намагався з'ясувати Ілля Томашевський.

 Поблизу Рівного сталася моторошна трагедія. Саме в цьому будинку поліцейські затримали жінку, яка вбила чоловіка та поранила малолітню доньку. Приблизно о 4-ій ранку у подружжя розгорівся конфлікт, який змусив 44-річну Ірину дістати зброю та вистрелити у свого чоловіка та 13-річну дівчинку, яка спала.

Аби добити дівчинку, жінка здійснила ще 2 постріла із пневматичної зброї та повезла її до своїх батьків. Після чого ті приїхали до будинку, де все сталося. Там підозрювана намагалася і собі вкоротити віку - пострілом у скроню та різанням вен. Втім жінці вдалось вижити. Її госпіталізували до лікарні.

Внаслідок пострілу, чоловік помер на місці. Дівчинку із проникаючими пораненнями грудної клітки госпіталізували. За словами лікарів, нині її життю нічого не загрожує. Що спонукало 44-річну жінку до вчинення таких злочинів, встановлюють поліцейські.

Відомо, що загиблий мав власний будівельний бізнес, а жінка була доценткою одного із вищих навчальних закладів міста. Працювала у педагогічній сфері близько 18 років та навіть була автором 45 наукових праць. В університеті про дану ситуацію чули, але кажуть, що жінка там уже не працює.

Сусіди запевняють, що сім'я характеризується позитивно і ніколи не помічали між ними конфліктних ситуацій.

Сьогодні на суді жінці обирали запобіжний захід. Сама підозрювана теж була на ньому присутня. Від будь яких коментарів жінка відмовилась. На час виходу сюжету в ефір, ще невідомо яку міру запобіжного заходу суд обрав рівнянці. Адже феміда взяла перерву на роздуми. У рамках кримінального провадження призначатимуться усі необхідні експертизи, зокрема й психолого-психіатрична. Підозрюваній у вбивстві чоловіка та замаху на вбивство доньки може загрожувати - довічне ув’язнення.

Читайте також: Для жінки, яка вбила чоловіка та поранила доньку загрожує довічне ув`язнення