У Рівному водії просять облаштувати кінцеву зупинку маршруту за №41. Знаходиться вона на вулиці Мельника. Проєкт з відповідним проханням з'явився на сайті Рівненської міської ради у травні. Чому виникла така потреба Що потрібно аби там все ж з'явилась зупинка громадського транспорту дізнавались журналісти Рівне1

Це одна із вулиць Рівного, яких у місті чимало. Відтак саме тут, кожних 10 хвилин водії маршруту за номером 41 змушені маневрувати аби розвернути транспорт. Керманичі скаржатся, щорнку через велику кількість автомобілів, під*їхати до місця, де очікують люди, вкрай складно.

Кілька років тому у цьому дворі вже облаштували зупинку 41 маршруту, однак згодом це місце перетворилось на стоянку для автомобілів. Чому так сталось, ніхто пояснити так і не зміг.

Скаржаться люди, що немає, облаштованої зупинки, сховатися від дощу чи палючого сонця просто ніде. Кажуть,аби її зробити багато зусиль та коштів не потрібно.

Аби врегулювати цю проблему голова осбб прилеглих будинків у травні подав проєкт для участі у Громадському бюджеті про облаштування кінцевої зупинки маршруту № 41 по вул. Мельника.

В управлінні Житлово-комунальних послуг про проблему знають. Чи буде облаштована зупинка та розворотне кільце для маршруту, наразі залежить тільки від мешканців прилеглих будинків.

Аби проєкт про облаштування кінцевої зупинки маршруту № 41 по вул. А. Мельника все ж був реалізований, мешканцям будинків потрібно набрати необхідну кількість підписів до 1 жовтня. Щоправда у зв*язку з каранином вони будуть електронними, на сайті міської ради. За умови достатньої кількості підписів, зупинку облаштують вже у 2021 році.

Читайте також: У Рівному відновлюють рух маршрутки № 43