26 вантажівок загальною вагою понад 65 тонн розділять між вразливими категоріями людей. Така донорська підтримка надійшла зі США, Норвегії, Німеччини та Польщі.

Відповідне рішення прийняла робоча група з питань гуманітарної допомоги у Рівне нській облдержадміністрації під керівництвом заступниці голови ОДА Людмили Шатковської. До складу робочої групи входять представники структурних підрозділів облдержадміністрації, митниці, правоохоронних органів, юристи та фінансисти.

Серед вантажу, зокрема: одяг, взуття, рюкзаки, матраци, кухонне приладдя, дитячі велосипеди, іграшки та тренажери. А також покрівельні матеріали, шафи, тумби, комоди, ліжка та ковдри, які вже були у використанні.

"Ця донорська допомога призначена для багатодітних та малозабезпечених сімей, а також освітніх закладів-інтернатів, районних територіальних центрів соціального обслуговування, пансіонатів та інтернатних установ", - зазначила Людмила Шатковська.

Також за результатами голосування 6 автомобілів визнано гуманітарною допомогою. Їх передадуть людям з інвалідністю та членам сімей померлих осіб з інвалідністю. 

Читайте також: Більше тисячі дітей Рівне нщини завтра підуть у нові школи та дитсадки