Джерело: ДСНС у Рівненській області
31 серпня о 00:20 на спецлінію "101" надійшло повідомлення від чергового відділу поліції про те, що на автодорозі "Київ – Ковель" на 290 км поблизу села Федорівка Сарненського району трапилося ДТП.

Унаслідок ДТП, травмованого водія потрібно було деблокувати з автомобіля.

Головне управління ДСНС у Рівне нській області повідомляє, щон на місце виклику було направлено два чергових відділення бійців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни.

Прибувши до місця ДТП рятувальники побачили, що пригода трапилася за участю легкового автомобіля марки «Mercedes-Benz Vito» та автомобіля марки «Hyundai Terracan». Останнє авто перебувало у кюветі.

Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту провели деблокування травмованого водія з понівеченого автомобіля «Mercedes-Benz Vito», відключили клеми акумуляторних батарей від пошкоджених автомобілів та провели змиття паливно-мастильних матеріалів з проїжджої частини дороги.

Окремо за допомогою пожежної автоцистерни вогнеборці відбуксирували пошкоджений автомобіль «Hyundai Terracan» з кювету.

Внаслідок ДТП водіїв обох автомобілів доставлено каретою швидкої медичної допомоги на травмпункт Сарненської центральної районної лікарні. Наразі їхній стан оцінюють лікарі.

На місці ДТП працювали чергові відділення рятувальників, чергові бригади медиків та чергові екіпажі патрульної поліції.

Усі обставини даної пригоди встановлює поліція. 

Читайте також: Внаслідок ДТП у Володимирці травмувався мотоцикліст