Фото ілюстративне
Міська рада міста Дубно прийняла рішення відтермінувати початок нового навчального року.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні міської ради, яке відбулось сьогодні, 27 серпня.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 № 641 "Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2", рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на території міста Дубно, починаючи з 17.08.2020 року (продовжено з 24.08.2020), встановлено “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Це рішення накладає на місто низку карантинних обмежень, зокрема заборону відвідування закладів освіти її здобувачами.

Розуміючи необхідність забезпечення життєдіяльності міста, у тому числі створення належних умов для навчання школярів, міська рада спрямувала відповідні звернення до Кабінету Міністрів України та Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій України щодо виведення міста Дубно з “червоної” зони.

У зв'язку з чим прийняли рішення про відтермінування початку нового навчального року. За умови виходу міста Дубна з “червоної” зони, освітній процес розпочнеться з 7 вересня.

Читайте також: Чотирьом шкільним музеям Рівне нщини присвоїли звання "Зразковий музей"