Фото ілюстративне
В Україні запустили сучасну бібліотеку Book Box, за допомогою якої можна замовляти паперові книги додому, не купуючи їх. Своєрідний Netflix для паперових книг, як її назвали творці.

Засновники бібліотеки – брат і сестра, Андрій і Таня Орлики. Вони 6 років досліджували читання і побажання українських читачів. За словами команди проєкту, бібліотека покликана стати кращим способом читати паперові книги – так, щоб читалося більше і приємніше за менші гроші.

За основу взяли звичний формат бібліотеки, який ідеально пасує під сучасний тренд на sharing economy. Додали зручний сайт і оплату, книжкові хіти в асортименті (зокрема англійською), а ще швидкі безкоштовні доставки.

Подібний до Netflix через те, що бібліотека функціонує за допомогою місячних абонементів. Його вартість фіксована (зараз 299грн/міс.) і не залежить ні від кількости прочитаних книжок, ні від їхньої ринкової вартости. Придбавши абонемент, ви одразу зможете замовляти книги. Необмежену кількість, але не більше двох одночасно. Книжки доставляються Новою Поштою по всій Україні протягом двох днів. Доставка безкоштовна.

Джерело - bit.ua

Читайте також: У Рівному з’явились "виховані" смітники (ФОТО)