Фото ілюстративне
Від понеділка, 24 серпня, починає діяти нове епідемічне зонування, яке залежить від рівня захворюваності, завантаженості лікарень та обсягів тестування.

Так, до червоної зони на Рівне нщині , де мають повернутися до найжорсткіших карантинних обмежень, входять: міста Дубно та Острог, Костопільський, Радивилівський та Рівне нський район. Тут не можуть працювати, зокрема, ТРЦ, заклади харчування, спортклуби, не зупинятимуться потяги, не курсуватиме громадський транспорт. 

До помаранчевої зони належать: місто Вараш, Гощанський, Дубенський, Зарічненський, Здолбунівський та Острозький райони Рівне нської області. Помаранчева зона забороняє, зокрема, роботу закладів розміщення (хостели, туристичні бази тощо), окрім готелів, діяльність розважальних закладів, ресторанів у нічний час, планові госпіталізації в лікарнях, роботу спортзалів, заклади культури, прийом нових змін в дитячі табори.

Жовта зона включає: місто Рівне , Березнівський, Володимирецький, Демидівський, Корецький, Млинівський, Рокитнівський та Сарненський райони Рівне нської області. Жовта зона забороняє відвідування установ соціального захисту, в яких перебувають люди похилого віку, крім тих, що надають послуги кризово.

До слова, такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів. 

Читайте також: У ВООЗ повідомили, чи обов`язково дітям носити маски