Дізнайтеся, які кімнатні рослини не вимагають складного догляду, вони невибагливі і радують цвітінням протягом всього року.

Абутілон
 
Ці невибагливі квітучі кімнатні рослини створять у вашому домі прекрасну атмосферу. Друга його назва - кімнатний клен. Його потрібно тримати на сонячному боці і регулярно поливати. З добрив використовувати суперфосфат і калійну селітру.
 
Пеларгонія (герань)
 
Найбільше вона любить сонячне святло. Якщо його забезпечити, пеларгонія - невибаглива квітуча кімнатна рослина - буде піднімати настрій навіть в похмурі дні. Січень-грудень вона відпочиває, не цвіте.
 
Бегонія
 
Бегонія не вимагає особливих умов та догляду, влітку може жити на балконі, вона не боїться перепаду температур.
 
 
Бальзамін
 
За яскраві квіти його називають вогником. Бальзамін буває різних кольорів. Він не любить прямих сонячних променів і спеки, в іншому невибагливий. Для нього оптимальна температура 15-25 градусів.
 
Гібіскус
 
Красива рослина, вічнозелена, виростає в квартирі до 2 метрів. З весни до осені щедро усипана величезними красивими квітами, червоними, білими або рожевими. Потребує сонця, влітку його потрібно часто поливати, а взимку знизити температуру змісту до 17 градусів.
 
Спатифіллум
 
Його називають ще «Жіноче щастя». Квітка завжди зелена, усипана прекрасними квітами, схожими на каллу. Любить тепло - до 27 градусів, але на спекотне сонце його ставити не можна, потрібно притіняти.
 
Фуксія
 
Радує великими яскравими квітами з березня до листопада. Влітку її можна виносити в сад, а взимку тримати в квартирі. Фуксію обрізають і підгодовують після першої хвилі цвітіння. Влітку її поливають 1 раз в 2-3 дні, а взимку - рідко.
 
Ці красиві квітучі кімнатні рослини прикрасять будь-який інтер’єр.