Джерело: 24 канал
У Білорусі силовики жорстоко побили 16-річного підлітка. Його доправили у реанімацію дитячої лікарні №3 у Мінську. Напередодні підліток перебував у Партизанському міліцейському відділку.

Як повідомили у TUT.BY, ім'я підлітка – Тимур. Прізвище наразі не називали.

Затримали 16-річного Тимура 12 серпня на зупинці біля станції метро "Кам'яна гірка". Відомо, що хлопець мав поїхати з другом на дачу, але раптово зник. Батьки та родичі довго не могли його знайти. Вже наступного дня їм подзвонили зі школи, у якій навчається син, та повідомили, що Тимур перебуває у лікарні.

Мама підлітка розповіла журналістам, що її син після інциденту з побиттям дуже боїться міліціонерів.

"При слові "міліція" у нього починається панічна атака, йому палицею виколювали очі", – заявила мама хлопця пані Тетяна.

Брат потерпілого Артем зазначив, що Тимура побили кілька разів. Спочатку під час затримання, потім в автозаку, після цього кілька зупинок робили і теж били.

"Він розповідає, що його били електрошокером по п'ятах, говорили, що співатиме гімн ОМОНу. Він відмовлявся, після цього його голову перекинули, його тримали, в рот засунули палку і забивали ї", – розповів Артем.

Медики повідомляли, що хлопець був у медикаментозній комі. У нього були низка травм: черепно-мозкова травма; струс головного мозку; відкритий перелом вилиці; гематоми та множинні забої м'яких тканин і кінцівок;
травматичні ерозії рогівки обох очей.

Хлопець вже кілька днів перебуває в реанімації. 

Нагадаємо, в ніч на 10 серпня у Білорусі спалахнули масові протести після оголошення попередніх результатів президентських виборів.

Читайте також: Учителька з Рівне нщини увійшла до ТОП-50 найкращих учителів України