Фото ілюстративне
Насичені будні патрульних не схожі між собою. Іноді серед сотень викликів, затримань та реагувань на правопорушення трапляються і насправді зворушливі події.

Надвечір 13-го серпня рівненські патрульні допомогли родині, в якої от-от мав народитися малюк, дістатися до медичного закладу.

"Можна тільки уявити як хвилювався майбутній тато, коли чимдуж мчав до лікарні разом із дружиною, в якої почалися перейми. Саме через порушення швидкісного режиму його зупинили патрульні", - повідомляє капітан поліції Олексій Білошицький на власній сторінці у Facebook.

Поліцейські за секунди оцінили ситуацію. Вони увімкнули проблискові маячки та звукові сирени й супроводили авто до лікарні.

До слова, знервований, але щасливий татусь висловив щиру вдячність за допомогу, адже завдяки поліцейському супроводу родина вчасно прибула до Рівне нського обласного перинатального центру.

Близько опівночі жінка народила хлопчика.

Зокрема, капітан поліції Олексій Білошицький у коментарях під власним дописом поділився світлиною поліцейських, які здійснювали супровід породіллі. Ними були: Андрій Медведь, Аліна Мельник та Микола Манзюк.

Читайте також: Не Копенганен і не Амстердам: зовсім скоро у Рівному з'явиться ще одна красива локація