Зовсім скоро 1 вересня. Попередньо в Уряді кажуть, що українські дітлахи, все-таки, сядуть за шкільні парти, проте із дотриманням певних карантинних норм. Разом із тим, ніхто не відміняв обов'язкове проходження медогляду. Які діють правила? Яким чином можна потрапити на прийом до лікарів та отримати потрібні довідки в умовах карантину?

Це Ярослав. Цього року він йде до першого класу. Його мама, Анастасія, надіється, школи будуть відкриті для школярів, тому завчасно подбала про медогляд свого сина, оскільки до 1 вересня потрібно надати довідку. А в умовах карантину діють нові правила прийому лікарів.

Щодня у Центрі ПМСД "Ювілейний" надходить безліч дзвінків із запитаннями, щодо медичного огляду школярів. Лікар-педіатр Юлія Нечипорук розповідає, що наразі працює електронна система Healthy - це електронна черга на прийом до лікаря. Записатися можна за допомогою дзвінка у кол-центр або до лікаря.

Також у Центрі ПМСД "Ювілейний" діє система, коли педіатри контролюють своїх пацієнтів. Вони самостійно телефонують до них, щоб визначити графіки та терміни їх огляду.

Записатися на прийом до педіатра чи сімейного лікаря у медичний заклад "Ювілейний" можна за телефоном, які розміщені на сайті установи.

Читайте також: У «червоних» і «помаранчевих» районах Рівне нщини діятимуть обмеження транспорту