Дієвою у Рівненській стала державна програма для бізнесу «Доступні кредити 5-7-9%». На сьогодні банки-партнери президентської ініціативи уклали з підприємцями 79 кредитів на суму майже 140 мільйонів гривень.

Про це повідомив голова Рівне нської ОДА Віталій Коваль під час щотижневого онлайн брифінгу.

«Це один з найвищих показників в Україні. Рівне нщина – в ТОПі-3 серед регіонів по державній програмі «Доступні кредити 5-7-9%». Через коронавірус економічна ситуація у світі та Україні не проста. Тому підтримка бізнесу наразі є достатньо важливою», - відзначив Віталій Коваль.

Також голова наголосив, що область – одна з небагатьох, котра перевиконала план, не дивлячись на складну економічну ситуацію не лише в Україні, а й в світі. Зокрема, за 7 місяців Рівне нщина перевиконала обласний бюджет на 101%. Доходи обласного бюджету зросли на 48 мільйонів гривень, у порівнянні з січнем-липнем минулого року.

«Це не просто цифри. Це кошти на нові дитсадки, школи чи дороги. Принагідно хочу подякувати команді Рівне нської ОДА за злагоджену роботу. Рухаємось впевнено далі. Рівне нщина має бути територією рівних можливостей і ми це зробимо», - додав Віталій Коваль.


Читайте також: Програма "Доступні ліки" тепер має на 8 препаратів більше – НСЗУ