Три дні без світла. Ніде зберігати продукти та готувати їсти. Усі справи по будинку при свічках. В таких умовах довелося жити мешканцям одного з будинків мікрорайону Боярка, що у Рівному. При цьому, у рівнян виникли й певні сутички із підприємством "Рівнеобленерго". Як усе відбувалось та чи отримають люди життєво необхідну послугу - дізнавалась Яна Євтушок.

У неділю, 9 серпня, внаслідок несприятливих погодніх умов, на вулиці Голубина, 3 зникла електрика. До "Рівне обленерго" звернулися жителі цього будинку. Хотіли повернути електропостачання.

Працівники підприємства виїхали на місце події. Опісля з'ясувалося, що згідно зі схемою розподілу електричної енергії, роботи для відновлення електропостачання для мешканців Голубиної, 3 мають проводитись за адресою Вінницька, 7. Варто зазначити, подібну мережу збудували ще в 70-х роках, ще до того як мешканці там оселилися.

Ми звернулися за поясненнями до ПрАт "Рівне обленерго" з приводу цієї ситуації.

Сьогодні, 12 серпня, працівники "Рівне обленерго" пішли на поступки та пообіцяли, світло у мешканців будинку на вулиці Вінницька, 7 з'явиться до обіду завтрашнього дня.  

Читайте також: Працівники спиртзаводу у Зірному захворіли на COVID-19