Джерело: ДСНС у Рівненській області
Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 12 серпня, близько 13:20 у селі Підлужжя.

Головне управління ДСНС у Рівне нській області інформує, що ДТП сталася за участю легкового автомобіля марки Kia Mangentis та автокрана КС 133.

В легковику від сильного удару затисло водія між кермом та сидінням. Рятувальники за допомогою спецобладнання деблокували з понівеченого автомобіля чоловіка та разом із медичною бригадою на ношах транспортували його до карети швидкої. Наразі водій знаходиться під у важкому стані. Водій КС 133 загинув на місці пригоди.

На місці події працює слідчо-оперативна група Дубенського відділу поліції, обласного управління, рятувальники та медики.

Наразі усі обставини автопригоди встановлюються. 

 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 12 серпня, близько 13:20 у селі Підлужжя Дубенського району. За попередньою інформацією, відбулося зіткнення спецвантажівки та автомобіля «Audi». Внаслідок ДТП одна особа загинула. На місці події працює слідчо-оперативна група Дубенського відділу поліції, обласного управління, рятувальники та медики. Всі обставини автопригоди встановлюються. #рівне #rivne

Допис, поширений Rivne 1283 (@rivne_1283)

Читайте також: Шукали всю ніч: на Рокитнівщині знайшли неповнолітнього хлопчика