Мова йде про переправу через річку Горинь, у селі Ремчиці, Сарненського району. Два роки його приводили до ладу. Весь транспорт рухався понтонним мостом.

Як це було - ми показували восени минулого року. Поточний ремонт головного мосту здійснювали дві підрядні організації.

У підсумку, не встигли його відкрити, як переправа вже почала руйнуватись - вибоїни, помітна арматура і вже не вистачає кілька секцій огорожі. У Службі автомобільних доріг області повідомили, що міст ще не зданий в експлуатацію. А роботою підрядника вкрай незадоволені. Даним мостом зацікавились і у департаменті стратегічних розслідувань.

І тут цікавий факт - повідомили про підозру працівнику служби автомобільних доріг. Виявилось, останній ретельно не перевіривши виконання робіт, підписав відповідні акти про їх завершення. До того ж вартість виконаних будівельних робіт була значно завищена на понад 1,9 мільйона гривень. Ситуацію сьогодні прокоментували у службі автомобільних доріг.

Водночас САД веде перемовини з останній підрядником, які ремонтували міст у Ремчицях. У судово - претензійній формі просять усунути недоліки на переправі. У підсумку замовник теж звертатиметься до правоохоронців бо підрядна організація не виконала взяті на себе зобов'язання.


Читайте також: Де на Рівне нщині найбільш інвестиційно привабливі земельні ділянки?