Джерело: Рівненська облдержадміністрація
Для керівників об’єднаних територіальних громад, посадовців органів місцевого самоврядування та відповідальних за управління фінансами стартувала короткострокова програма онлайн навчання. Тема - «Актуальні питання діяльності органів місцевого самоврядування в умовах децентралізації».

Про це повідомляє пресслужба Рівне нської обласної державної адміністрації.

Навчання відбуватиметься у дистанційному форматі на базі Рівне нського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій. Триватиме курс 3 тижні.

Проводитимуть навчання фахівці управління Західного офісу Держаудитслужби у Рівне нській області, департаменту фінансів Рівне нської ОДА, Рівне нської міської ради та головного управління Держгеокадастру в області. Всі викладачі – це практики з багаторічним досвідом.

Першочергова увага на курсі буде приділена питанням забезпечення ефективного та цільового використання бюджетних коштів.

"Рівне нщина – територія рівних можливостеи?. Важливо, аби співпраця з бізнесом була прозорою і на однакових умовах. Ми повинні захистити власників паі?в від реи?дерських захоплень землі і відкрити привабливі ділянки для інвестора. Це нові можливості і нові надходження до бюджетів громад. Це добробут мешканців. Від взаємодіі? між усіма нами залежить і успіх області", - підсумував Віталій Коваль.

За результатами навчання учасники отримають сертифікати про підвищення кваліфікації. 

Читайте також: Спортсмени з Рівне нщини – переможці чемпіонату України з параканое