Про неадекватну поведінку сусіда напідпитку з ножем у руках на вулиці Фруктовій в обласному центрі до поліції о 21:15 вчора, 31 липня, повідомив 24-річний рівнянин.

Поліцейські встановили, що під час спільного розпивання спиртних напоїв у дворі житлового будинку між сусідами — 58-річною жінкою та 50-річним чоловіком виник конфлікт, у результаті якого той наніс рівнянці удар ножем у груди.

Зловмисник сам викликав «швидку». Потерпілу із проникаючим ножовим пораненням грудної клітки доставили у реанімаційне відділення лікарні. Після проведеного оперативного втручання її життю нічого не загрожує.

Чоловіка одразу затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. В рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 2 статті 15, частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство) слідчі Рівне нського відділу поліції повідомили йому про підозру та встановлюють усі обставини скоєного злочину, зокрема і причину конфлікту. Вирішується питання про обрання підозрюваному, який раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв, запобіжного заходу. Відповідно до санкції статті йому може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі.

Читайте також: ДТП у Здолбунові: під колесами BMW загинула 12-річна дівчинка