Джерело: Патрульна поліція Рівненської області
З 29 липня по 31 липня на території країни проходив комплекс профілактичних заходів “Увага! Спецсигнал!”. До цих заходів долучились і рівненські патрульні та бригада медиків.

Мета заходу - вкотре нагадати учасникам дорожнього руху про необхідність надання переваги в русі спецтранспорту з увімкненими звуковими та світловими сигналами. Про це інформує патрульна поліція Рівне нської області.

Рівне нські патрульні поліцейські разом із бригадою медиків кілька днів поспіль їздили вулицями обласного центру та на автодорогах області щоб перевірити, як реагують водії на увімкнені проблискові маячки та сирени спецтранспорту.

Майже усі керманичі з повагою ставилися до автомобіля швидкої медичної допомоги, який рухався з увімкненими спецсигналами та оперативно надавали вільний проїзд спецтранспорту. Однак не усі дотримуються важливого правила. Загалом патрульні лише за вчора склали 4 адмінматеріали на водіїв, які не надавали дорогу та не забезпечували безперешкодний проїзд спецтранспорту, а від початку року виявили 30 таких порушників.

"Нагадуємо, що за цей вид правопорушення передбачена адміністративна відповідальність — штраф у сумі 510 гривень (ч. 3 ст. 122 КУпАП)", - наголошують поліцейські.

Водії, будьте свідомими та відповідальними!

Читайте також: На Дубенщині розпочали асфальтувати дорогу